Uppdrag Miljö

Ni som har läst mitt tidigare inlägg vet redan att jag blivit väldigt besviken på det som försigår på Jorvik. På de senaste åren har miljöförstöringen ökat allt mer & mer på våran Ö & företagen verkar tro att dom är oslagbara. Det kanske dem är, om ingen gör något åt saken.
 
Jag har valt att forska lite djupare i det här för att kunna få fram sanningen ur dessa människor som driver företagen, så att det går att stoppa dom. Det här är såklart inget som händer på ett dygn, utan det kommer att krävas mycket kunskap, röster men framför allt vilja.
 
Tillsammans kan vi på Jorvik kanske stoppa detta, och därför har jag bestämt mig att ta reda på mycket mer om det här. Eftersom att jag för tillfället inte är någon hästägare så har jag all tid i världen på mig att ta reda på fakta & information om miljöförstöringen i Jorvik..
 
Därför började jag idag med att besöka Silverglades Vingård. Enligt rykten planeras det att det ska grävas djupa brunnar i Vingårdens åkrar. Varför då? Därför att just Silverglade området är väldigt rikt på olja, och eftersom att man aldrig tidigare har fått tillåtelse att gräva där så är det här är helt orörd plats. Olja säljer man alltså, som används som bränsle till motorer, olja är en stor rikedom & ett land som har mycket olja är ett rikt land.
 Jag besökte som sagt Vingården, men jag gjorde det väldigt diskret så att ingen skulle råka se mig, jag tyckte det var smartast.
 
Det verkar som att ryktena om oljegrävning stämmer då jag fångade allt detta på bild..